Seznamte se s novým předsednictvem Pirátů na devítce

23. září 2023
Seznamte se s novým předsednictvem Pirátů na devítce

V návaznosti na proběhlé volby se nedávno uskutečnilo ustavující zasedání předsednictva MS Piráti Praha 9. Nově bude mít předsednictvo Pirátů v Praze 9 pět členů. Níže vám všechny z nich krátce představíme.

Václav Vislous – předseda

Václav Vislous, ekonom a manažer s bohatou zkušeností v oblasti udržitelné mobility a moderní energetiky, bude pokračovat v roli předsedy. Václav je odborníkem v ekonomice a dlouhodobě se angažuje v oblasti udržitelné dopravy a moderního urbanismu. Jako předseda bude směřovat své úsilí k realizaci našeho programu v zastupitelstvu a zajištění transparentní komunikace s občany.

Ilona Chromová – první místopředsedkyně

Ilona Chromová bude v předsednictvu také pokračovat. Povede agendu médií s cílem zlepšit komunikaci s veřejností. Jejím hlavním odborným tématem je zvýšení bezpečnosti občanů Prahy 9. Ilona má bohaté zkušenosti v oblasti prevence kriminality a komunikace s veřejností, což jí umožní efektivně řešit otázky v těchto oblastech.

Petr Simandl – druhý místopředseda

Petr je nováčkem v předsednictvu a má dlouholetou praxi v oblasti mikroelektroniky. Jako druhý místopředseda se bude věnovat organizaci společenských a energetických akcí. Petr pomáhá SVJ na devítce v oblasti udržitelné energetiky a energetických úspor.

Barbora Pokorná – třetí místopředsedkyně

Barbora Pokorná, také nová tvář v předsednickém týmu, přichází s čerstvým pohledem a odhodláním aktivně se podílet na dění v městské části. Má zkušenostmi ze zdravotnictví a IT. Bude se věnovat administrativním úkolům i spolupráci s ostatními městskými částmi a magistrátem. Velmi blízká jsou jí také témata rovných šancí a transparentnosti.

Václav Okapa – čtvrtý místopředseda

Václav Okapa, zkušený finančník a pokračující místopředseda Pirátů v Praze 9, bude nadále vést naši agendu v oblasti financí. Václav také působí ve finančním výboru a komisích pro rozvoj území a kulturu a sport, a bude se věnovat optimalizaci finančního hospodaření a efektivní správě projektů.

Jsme přesvědčeni, že náš nový tým bude pokračovat v nastaveném kurzu. Nové předsednictvo přináší kombinaci zkušeností a nových perspektiv s cílem pracovat pro lepší a bezpečnější Prahu 9. Sledujte naše kroky a buďte součástí změn, které přinášíme do našeho města.