Děkujeme za vaše hlasy

16,94 % Děkujeme!

V říjnu 2018 jste šest z nás vyslali do zastupitelstva Prahy 9. Stali jsme se silnou, konstruktivní opozicí vedení města.

Praha 9

V Praze 9 jsme díky Vašim hlasům získali 16,94 % a stali se tak stranou s druhou nejsilnější podporou na Devítce. Při přepočtu dle volebních obvodů jsme získali celkem 6 zastupitelských křesel. Piráti se stali třetí nejsilnější stranou v zastupitelstvu a hlavní opozicí vedení města. Zastupiteli se stali:

• Václav Vislous: předseda zastupitelského klubu, člen finančního výboru, člen rozpočtové komise a komise pro digitalizaci
  • Kornélia Gottmannová: místopředsedkyně zastupitelského klubu, předsedkyně školské komise a členka komise pro rozvoj území
  • Petr Karel: člen kontrolního výboru, člen komise pro životní prostředí a dopravu, komise pro rozvoj území a sociálně-zdravotní komise
  • Kamila Viktorinová: členka bytové komise, komise pro kulturu a sport, a sociálně-zdravotní komise
  • Aneta Heidlová: zastupitelka na magistrátu hl. m. Prahy, na Praze 9 členka komise rozpočtové a komise pro digitalizaci
  • Petr Daubner: člen komise pro bezpečnost a školské komise

Držíme kurz napříč Českem!

Pirátští poslanci

Máme 22 poslanců, 4 senátory a 3 europoslance

A k tomu zastupitele ve čtyřech krajích a přes 500 křesel pirátským kandidátkám v obcích celé republiky. Piráti jsou nejsilnější liberální stranou v Česku s více než desetiletou historií.

Podpořte Piráty na Praze 9

Sledujte nás, pomozte nám v kampaních, expertních týmech nebo se rovnou naloďte na naši palubu!

Chci se zapojit!