Přidejte se k Pirátům na Devítce!

Oceníme každou pomoc, abychom zlepšili naši městskou část. Hledáme lidi pro pomoc v kampaních, pro pořádání akcí, členy expertních a mediálního týmu a zapálené příznivce, kteří by chtěli rozšířit naši členskou základnu.

Chci se přidat k Pirátům

Přidejte se do jednoho z našich týmů

Zapojte se do veřejného dění v oblasti, která vás zajímá. Piráti jako jediní sestavují poradní expertní týmy, ve kterých probíhá odborná diskuse k aktuálním tématům na Devítce i celé Praze. Jejich činnost je čistě dobrovolná a nezávislá na stranické knížce – v týmech můžete potkat Piráty, nestraníky i členy jiných stran.

• přijďte se seznámit na některou z našich akcí
  • získejte informace a hlubší vhled do toho, jak se rozhoduje o věcech veřejných
  • podpořte naši práci svým pohledem a buďte součástí formování naší politiky
  • hledáme i dobrovolníky pro podporu našich akcí
  • rádi mezi sebou přivítáme nové aktivní lidi
  • vítáme i všechny zájemce o členství v České pirátské straně
  • pokud máte nějaký nápad, anabeo problém, na který chte upozornit, určitě se nám ozvěte

Přispějte na činnost Pirátů

Politika se nedá dělat bez peněz. Proto oceníme, pokud na naši činnost na Praze 9 přispějete i finančně na náš transparentní účet.

• Číslo účtu: 2100048174/2010
  • Specifický symbol: 110109
  • Poznámka: zde můžete uvést konkrétní účel, třeba „podpora Místního sdružení Praha 9“

Při darování vás prosíme o uvedení totožnosti. Jinak musíme váš dar vrátit nebo odvést státu. Následující údaje vyžaduje zákon:

• Fyzická osoba – občan, musí uvést jméno a příjmení, datum narození a adresu bydliště, včetně PSČ.
  • Podnikatel musí uvést název firmy (živnostníci jméno a příjmení) a IČ.

Na náš účet se nevztahuje bankovní tajemství a informace o platbách jsou veřejně dostupné prostřednictvím Internetu. Na transparentním účtu se vždy zobrazuje název účtu odesilatele.

Dar lze složit i v hotovosti přímo na pobočce Fio banky, ovšem nezapomeňte uvést příslušné symboly a hlavně se opět identifikovat, jinak budeme nuceni dar odevzdat.

Jste na Facebooku?

Oceníme vaši podporu i tam. Sdílejte a lajkujte naše příspěvky!