Ing. Veronika Šmejkalová

Ing. Veronika Šmejkalová je příznivkyní Pirátů na Praze 9 a byla kandidátkou do zastupitelstva MČ Praha 9 ve volebním obvodu č. 2 (Střížkov a část Hrdlořez).

Veronika vystudovala Vysokou školu ekonomickou (VŠE) v Praze, obor mezinárodní obchod. Od ukončení studia v roce 1995 do současnosti pracuje na manažerských pozicích v oboru správa nemovitostí a development nemovitostí. Její zkušenosti zahrnují mimo jiné oblast marketingu, public relations, pronájem a správu komerčních i bytových nemovitostí a správu obchodních společností.

Ve volném čase ráda cestuje, zajímá se o literaturu, hudbu, film a divadlo. Hovoří plynně anglicky a německy. V devadesátých letech byla členkou hnutí Brontosaurus, které se zaměřovalo na záchranu unikátních památek a ochranu životního prostředí.

Veronika žije s rodinou od roku 2010 v Hrdlořezích, na sídlišti Zelené Město. Pro kandidaturu pod hlavičkou Pirátů se rozhodla díky sympatiím k programu strany a zapálena nadšením týmu vysočanských Pirátů. Ráda by se angažovala v oblasti školství, čistota a bezpečnost města, rozvoj zeleně a transparentnost správy obecního majetku.