Petr Pomykal

Petr Pomykal je příznivec Pirátů na Praze 9 a byl dvojkou kandidátky do zastupitelstva MČ Praha 9 ve volebním obvodu č. 2 (Střížkov a část Hrdlořez).

Petr vystudoval Střední průmyslovou školu strojní v Mostě. Pracoval několik let jako projektant, vedoucí obchodních týmů u velkých nadnárodních společností a ředitel poboček bankovních institucí. V devadesátých letech byl členem hnutí Brontosaurus, které se zaměřovalo na životní prostředí, kulturní a společenský život.

V současné době se věnuje na plný úvazek správcovství nemovitosti, velkého bytového domu s hodnotou ¾ miliardy Kč a zároveň je předsedou výboru společenství vlastníků jednotek.

Jeho bodem zájmu je dohlížet na fungování městských firem, na správu městského majetku a podílet se na kontrolní činnosti, aby peníze daňových poplatníků byly vynakládány účelně a nemizely v černých dírách nazvaných studie, odborné posudky, reklamní kampaně atd.